Translate

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Nyt alkaa tapahtua

Joskus on onnea elämässä ja nyt sitä tuntuu olevan moninkertaisesti, sillä saimme myytyä talomme viime viikolla.
Ja vaikkakaan emme olleet ajatelleet myydä sen kummemmin irtaimistoa, he olivat kiinnostuneita siitä ja niinpä pääsimme sopimukseen, joka helpotti molempia, niin meitä myyjiä kuin myöskin ostajia.Siispä jätämme suurimman osan huonekaluista, kukista ja matoista,  kaikki verhot, tyynyt ja sisustustekstiilit.
Niinpä pakattavaksi jää astiat ja vaatteet ynnä muuta tilpehööriä, kaiken tarpeettoman lahjoitamme pois.
Kyllä viime viikko oli melkoista myllerrystä kaupanteon ja luopumisen sekoituksena.Vaikka lähtöä on suunniteltu monta vuotta, vasta asunnonmyynnin kautta se konkretisoitui, ja samalla se tuntui niin "lopulliselta".
Ihanat, humoristiset naapurimme ottivat asian raskaasti ja tulivat mustat surunauhat käsivarressa juomaan talokaupoille kuohuvat.Tuuri on käynyt naapurien suhteen-neljän pariskunnan voimin on koettu yhtä jos toista juhlaa ja nähtäväksi jää, tulevatko jollekkin etapille mukaan.
 Tästä alkaa sitten loppukiri, muutto olisi oltava selvä vapuksi, sakset saavat vaihtua vapun jälkeen venetarvikkeisiin ja koepurjehduksiin , jotta Vene Irti Laiturista-huuto toteutuisi kesä-heinäkuussa.Päivä jääköön vielä vähän auki, sillä nyt on saatava kaikki muut asiat pois alta.
Laitan pienen tarinan asioiden hoitamisesta, eli minkä eteen joudut, kun alat järjestää esim vakuutusasioita kuntoon
Hentti: Ai niin ja onhan meillä se vanha peräkärry, siitä pitäisi vakuutus myöskin lopettaa
Virkailija: Niin, liikennevakuutusta ei voi lopettaa
Hentti : Mutta jätettäis se matkan ajaksi esim vanhempien luokse seisomaan
Virkailija: Siinä on pidettävä vakuutus tai kärry on romutettava.

Ei kommentteja: