Translate

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Aputyövoimaa

Serkkupoikani käväisi kylässä tyttärensä kanssa ja auttoivat mm targakaaren hilseilleen maalin poistamisessa (Mila parka, mikä homma) ledpolttimoiden vaihdossa, ankkuriliinakelojen kiinnityksessä...Mutta hauskin operaatio oli saada soitto-opetusta Paulilta.Ostimme viime kesänä Ruotsista kirpputorilta metsästystorven, haaveeena opetella fanfaari esim lipun laskuun, tai sumussa muita veneilijöitä varoitellen.Saimme  aikaiseksi vain  kauheaa meteliä, mitä ei kukaan haluaa kuulla, mutta nyt pääsimme jyvälle -ei muuta kun harjoittelemaan, kunhan kuulijoita ei ole lähellä.
Saimme tehopaketissa olevan keittokirjan lahjaksi vielä soittotunnin lisäksi, kyllä nyt kelpaa.

                  

3 kommenttia:

Pauli kirjoitti...

Mukavaa oli - niinkuin aina Arjan ja Hentin kanssa. Kiitosta vain. Harmi ettei enempää ole ehditty auttamaan. Ja kohta sitten jo karkaattekin maailman merille. Toivottavasti ne ankkurikelat eivät heti putoa mereen:)

Purjehtijakollegani muuten teki fiksulta kuulostavan ehdotuksen: Laittakaa s/y Serena myös blogiin osallistujaksi Arjan ja Hentin lisäksi. Ja sinne veneen tiedot. Niin kiinnostuneet löytävät ne sieltä sitten helposti.

Hentti kirjoitti...

Jep jep, idea on hyvä ja laitankin kunhan pääsen keskittymään ajan kanssa.Elämä tällä viimeisellä viikolla taitaa olla kiireistä.

Hentti kirjoitti...

Totta puhuen Hentti nukkuu ja minähän se kommentoin -tais mennä väärä napin painallus
Arja