Translate

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Muutosta muuttoon

Uuden asunnon keittiö Paraisilla

Yhdistetty olo- ja makuuhuone

Vielä pitäisi jaksaa lajitella
Torstaina sitten pakkasimme muuttoauton (kiitos Rolf) ja ajoimme kohti Hyvinkäätä,  jonne Hannes (poikani) oli ylipuhunut lisäkseen kolme opiskelukaveria.Teekkarit tyhjensivät tavarat vauhdilla asuntoon, ainut asia minkä  he kieltäytyivät kantamaan, oli ikivanha teeveemme, oli kuulema liian antiikkinen.Vai olisiko Hentti maksanut pojille, ettei sitä tuotaisi asuntoon...Olimme käyneet näet  keskustelua sen säilyttämisestä...
No asunto on nyt sitten varustettu kesä- ja talvivaatteilla, muutamilla pyyhkeillä, lakanoilla jne siltä varalta jos joudumme tulemaan välillä Suomeen.
Perjantaina talommme pihalle saapui kaksi poliisia!!!! Niin- siivouspoliisit Kaarinasta nimittäin, nimikin on hauska LA 8! Elämäni ensimmäisen kerran siivoutin taloni ammmattilaisilla( omia lapsiahan ei lasketa) ja täytyy myöntää, että puhdasta tuli.Illalla työpäivän jälkeen keräsimme viimeisiä rippeitä asunnosta uuteen kotiin ja pidimme " hiljaisen hetken" surunauhanaapureiden kanssa,miehet sopivat ruuvaavansa takaisin puuttuvan aitaelementin -meillähän oli ollut oma kulkuväylä heidän ravintolaan viime vuodet. Kävimme viimeisen kerran talomme saunassa ja nukuimme viimeisen yön -uskokaa tai älkää, ei ollut laisinkaan haikeaa jättää vappuaattona töihin lähtiessä avain eteiseen, päin vastoin -helpottunut jollakin tavalla.
Vappuaatto alkoi uudessa kodissa laatikoiden keskellä, siihenhän on jo tottunut viime aikoina..Täällä me sitten asumme aina lähtöpäivään saakka.Asunto on kuin kesämökki keskellä Paraisten kaupunkia.Täällä meillä on veneeseen menevät tavarat ja jotakin extraa.Lajitellaan sitten toukokuun lopulla vielä kerran.

Ei kommentteja: