Translate

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kuorman kevennystä

Pääsiäinen tuli ja meni ,eipä tullut pashat tai lampaat mieleen, vaikkakin pääsiäinen on aina mielestäni kuulunut jotenkin mieluisiin juhlapyhiin, johtunee varmaan kevään tulosta ja valosta.Pyhitimme tällä kertaa pääsiäisen Pakkaamiseen,  Kirpputoriin ja yhden Kuorman viemiseen  Hyvinkäälle.Kirpputoria olimme mainostaneet naapureiden kanssa ilmeisen hyvin, sillä ennen avaamista ihmisiä oli portin takana kuin ravihevosia lähtöviivalla ravikilpailuissa!Ja tavaraa meni hyvin kaupaksi, taisi olla hinnat kohdallaan- kymmenestä sentistä kymmeneen euroon, kunhan vaan ei tarvitse viedä kaatopaikalle.Kiitos kaikille kävijöille!
Sunnuntaina upea sää jatkui ja muuttokuorman vieminen neljänteen kerrokseen oli hikistä puuhaaa. Avuksi saimme Marien (Hentin nuorimmainen) ja poikystävän Vicken.Siinä siirtyi kirjalaatikot kevyesti  yläkertaan nuorten juostessa rappusia.Jäimme kiitoksen velkaan, takaisin maksu voisi tapahtua jollakin purjehdusetapilla. Talorahoista olemme luvanneet avata lapsillemme matkakassan, jota voi käyttää lentoihin tullessaan purjehtimaan kanssamme.
Loppu aika pyhästä menikin pakkaamiseen ja laatikoita kertyi sitten 82 plus risat! Osa isoa ja osa pientä laatikkoa, mutta kaikki piti pakata niin, ettei tavarat rikkoudu laatikoiden ollessa päällekkäin. Pakatessa löytyi lasten lapsuusmuistoja ja kaikkea muuta arvokasta, mitä ei voinut heittää pois.

Ei kommentteja: