Translate

torstai 2. kesäkuuta 2011

Jäi historiaan


Tämä kahva on tullut tutuksi


Loppusiivousta
Tarkoin vartioitu kello  

Lauantai 28.5.2011 oli minulle historiallinen päivä, vaikkei se ennättänytkään kaiken kiireen ja kaaoksen keskellä tuntumaan siltä.Luulen että tunne tulee myöhemmin, kunhan sille on aikaa.Tuo päivä oli viimeinen työpäivä ennen matkaa ja työpäiviähän alalla on kertynyt melko monta.Startti alalle syntyi Kuopiossa toukokuussa vuonna 1980, mistä tähän päivään mennessä on tullut leikattua noin 70 00-80 000 hiukset.Moni arvaili josko on "ihanaa päästä eroon asiakkaista" tai " nyt alkaa pitkä loma" tai "ei tarvitse kuunnella asiakkaiden puhetta".Kaikki arvailivat turhaan, sillä totuushan on, että olen aina pitänyt työstäni, enkä kokenut sitä raskaaksi, ainoastaan työajat ovat helposti lipsuneet pitkiksi..Kyllä tulee olemaan outoa ilman asiakkaita ja minuuttiaikatauluja, tästedes mennään sään armoilla, oli kyseessä sitten veneen varustus tahi purjehdus.Ja sosiaaliset kanssakäynnit hoituvat satamissa..
On ollut oma työ saada varastot "nolliin" , tyhjentää työpiste, pakata mukaan minimalistinen parturipaketti, huolehtia kirjanpito, ennakkoverot, arvonlisäverot, tuleva veroilmoitus... Onneksi on Hyvä ja Luotettava kirjanpitäjä, joka hoitaa paperit kuntoon, kun meikäläinen nostaa purjeet.Kippis ja kulaus Anne!
Päänvaivaa tuottaakin nyt omat hiukset- kuka ne nyt leikkaa, kun hovikampaajani alias työkaverini Carola jää Paraisille?Taso hiustenleikkuussa laskee paljon, sillä Hentti on luvannut leikata hiukseni ja kokemusta hänellä on yhden leikkauksen verrran!
                       

2 kommenttia:

Lauri G. kirjoitti...

Ota enemmän kuin minimalistinen parturipaketti.

Laminoi englanninkielinen A4 kyltti, esim: I can turn your "Bad-hair-days" good again. Professional hair stylist with 30 years experience. Call Serena on VHF 16". Tai jotain tollasta.

Jos varovasti mainostelet muiden purjehtijoiden piirissä, niin mä luulen että sun työpäiväs ei ollutkaan viimeinen. Työpaikka vain muuttui erikoisemmaksi...

Arja ja Hentti kirjoitti...

Hyvä idea laminoida nimi.Olenkin ehdottanut asiakkaille ja kavereille nimenkeksimistä.Mitäs tuumaat Hair maid, Cutting crew & singing skipper, Cut loose..?Lähtöjuhlissa 20.6 voisi palkita hauskimman idean vaikka ilmaisella hiustenleikkuulla Karibialla.Oletko mukana?.....