Translate

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Vieraita vastassa ( St Maarten)
Keulaluukku ja oviluukut kiinni. Jolla alas, hyppy sen pohjalle Suzuki käyntiin ja köydet irti. Keula kohti Lagoonin pohjukkaa. Suolavettä roiskuu vaatteille tuulesta ja aallokosta. Saavumme lentokentän lähimpään laituriin. Jollan köydet kiinni. Vaijeri lukkoon.
Reipasta kävelyä puolisen tuntia ja saavumme kerosiinibeachille, valmiusasemiin.Tilaamme odotellessa pizzaa Sun Set Baarissa. Kuuntelemme lentokentän ja laskeutuvien koneiden pilottien välisiä keskusteluja. Kamerat valmiina odotamme New Yorkista tulevaa konetta laskeutuvaksi Sint Maarteniin, Julianan kansainväliselle lentokentälle.


Aluksi näemme lentokoneen lähestyvän, sitten kuulemme valtavan metelin. Kova ilmavirta pöllyttää hiekkaa koneen laskeutuessa rannan takana olevalle lentokentälle. Tapahtuma on ikuistettu kameralle ja pakkaamme tavarat äkkiä kassiin ja kiiruhdamme jalan lentokentälle vieraita vastaan.
Jos saamme nopean nettiyhteyden kentältä, saamme materiaalin melkeinpä reaaliajassa blogiin….


Katso American AirLinesin koneen laskeutuminen


Serkkupoika tyttöystävänsä kanssa saa jollakyydin lentokentän kupeelta veneelle, aika erikoinen kuljetus, vai mitä?

2 kommenttia:

Vellamo kirjoitti...

:) Kiva idea hurruutella lentokentälle dinghyllä! Juuri tyypillistä Karibian meininkiä. Säätkin näyttävät niin mukavalta. Toivottavasti päivitätte taas pian uutta luettavaa.

Arja ja Hentti kirjoitti...

J
No niin ja nyt saimme hyvän netin, joten vieraiden koneen laskeutuminen on katsottavana.