Translate

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

VÄLIAIKATIETOJA

NÄIN ALUKSI - ISO KIITOS KAIKILLE, JOTKA OVAT OSALTAAN AUTTANEET MEITÄ KOTIUTUMISESSA JA KÄYTÄNNÖN ASIOIDEN HOITAMISESSA JA YLEENSÄKKIN KAIKKI TE,KETKÄ OLETTE OLLEET HENGESSÄ MUKANA..

ISO KIITOS KUULUU MYÖS PORTUGALISSA MEITÄ AUTTANEIILLE JA KAIKILLE AZORIT - EUROOPPA VÄLILLÄ LIIKKUVAT HUVI- JA AMMATTIALUKSET, JOTKA OLEMME HÄLYTTÄNEET ETSIMÄÄN SERENAA.

KIRJOITAN ISOILLA KIRJAIMILLA JA LYHYESTI SILLÄ SILMÄLASINI HUUHTOUTUIVAT MEREEN JA UUDET ON TULOSSA 2 VIIKON KULUTTUA,SIIHEN SAAKKA NÄKEMINEN ON SUURI ONGELMA. JA ETTÄ KIRJOITAN MAGGAN JA LEFFEN KONEELTA( KIITOS),JOSSA ON NETTI. OMAISUUTEMMEHAN ON SIELLÄ JOSSAIN.

ONNETTOMUUDEN JÄLKEEN MEILLÄ ON OLLUT KIIRE HOITAA ASIOITA VIRANOMAISTEN KANSSA EIKÄ SE AINA OLLUT NIIN HELPPOA VIERAASSA MAASSA,VAIKKA IHMISET OLIVATKIN TOSI AUTTAVAISIA.

SERENAAN JÄTETTY EPIRB LÄHETTI POIKKEUKSELLISEN PITKÄÄN SIGNAALIA SIJAINNISTA, MUTTA LAUANTAI-ILTANA NE LOPPUIVAT JA NYT VAIN JOKU LÖYTÄÄ SEN TUURILLA.  VENEEN HINAAMINEN MAIHIN OLISI KESTÄNYT 24 TUNTIA JA SINNE MENEMINEN SAMAN VERRAN JA LÖYTÄMISEEN ARVIOITIIN MENEVÄN ENEMMÄN KUIN 24 TUNTIA, VAIKKA PAIKANNIN OLI VIELÄ TOIMINNASSA. JOTEN OPERAATIO OLISI OLLUT ÄÄRIMMÄISEN KALLIS JA LÖYTÄMINEN ERITTÄIN EPÄVARMAA. VENE ON NIIN KAUKANA,ETTEI SIELLÄ LIIKU KUIN TANKKERIT, ISOT TROOLARIT JA EUROOPPAAN PALAAVAT PURJEHTIJAT. ENSIMMÄISEKSI MAINITUT EIVÄT MUUTA KURSSIAAN YHDEN PURJEVENEEN TAKIA JA HINAAMINEN HEILLE TUOTTAA VAIN LISÄKUSTANNUKSIA JA AJANMENETYSTÄ.
AINOANA TOIVONA ON SIIS PURJEHTIJAT JA HYVÄ KELI HINATA VENE MAIHIN. MUUTEN SERENA ON MENNYTTÄ.

OLEMME NYT SUOMESSA, KOSKA TEIMME JO KAIKEN VOITAVAMME PORTUGALISSA JA TÄÄLTÄ KÄSIN PYSTYMME HOITAMAAN ASOITA YHTÄLAILLA SÄHKÖISESTI TAI PUHELIMITSE
(MEIDÄN VANHAT NUMEROT SAADAAN PIKKUHILJAA TOIMIMAAN, MUTTA OLEMME MENETTÄNEET TIETENKIN KAIKKI PUHELINNUMEROT...)

KIRJOITAN ITSE ONNETTOMUUDESTA KUNHAN SAAN SILMÄNI TOIMIMAAN JA KONEEN SEKÄ NETTIYHTEYDEN

SIIHEN SAAKKA ELETÄÄN NÄILLÄ TIEDOILLA

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, olen tosi pahoillani veneenne kohtalostA!! SE OLI KUITENKIN PITKÄÄN KOTINNE! OLITTE UNELMIA TOTEUTTAMASSA JA ASIAT KÄÄNTYIVÄT VIIME METREILLÄ IKÄVIIN UUTISIIN! TOIVOTTAVASTI SERENA LÖYTYISI, JOKU HINAISI SEN SATAMAAN JA TARINA SAISI KUN SAISIKIN ONNELLISEN LOPUN!! ONNEKSI EI KUITENKAAN HENKIÄ MENETETTY! PALJON VOIMIA TEILLE <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kovasti voimia teille! Toivottavasti asiat saavat vielä hieman onnellisimman lopun kuin miltä nyt näyttää. Baatteja saa kuitenkin helpommin uusia kun ihmishenkiä! TSEMPPIÄ!!!
T. Hannu Laurila
Sy Navigateur

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Halauksia ja voimia teille, tärkeintä että selvisitte. t.Seija

Vellamo kirjoitti...

Voi, miten kurja ja hurja juttu tuon veneen kanssa. Toivottavasti ihmiset auttavat ja saatte paatin takaisin. Jaksamista teille!

Fagerkulla kirjoitti...

TOIVOTTAVASTI SERENA VIELÄ LÖYTYY!
SUURIN MASENNUS ON ILMEISESTI JO OHITETTU KOSKA TOSIASIAT ON PAKKO HYVÄKSYÄ. ELÄMÄ KANTAA ETEENPÄIN!
PALJON VOIMIA JA TSEMPPIÄ TEILLE MOLEMMILLE!

Anonyymi kirjoitti...

Suru ja murhe valtasi mielet kun kuulimme teidän ja Serenan kovasta kohtalosta. Sanat eivät riitä kuvaamaan kuinka pahoillamme olemme. Onneksi olette kaikki kunnossa ja turvallisesti takaisin Suomessa. Jos nyt kaikkein huonoin toteutuu ja Serena ei löydä enää tietään takaisin kotisatamaan, niin meille ainakin Serenasta jää todella paljon ihania ja unohtumattomia muistoja! Voimia teille ja paljon halauksia. T: Pauli ja Päivi

Anonyymi kirjoitti...

"Purjeveneellä kohti tuntematonta", kuului etusivunne yläosan lause. Sitähän se tämäkin on, onneksi ihmisille ei käynyt kuinkaan. Hyvin on maailman meret teitä matkallanne kohdelleet, ainakin yleensä, joten kiitollisuudella varmasti muistelette tätä vuosien päästä, vaikka nyt on suuri murhe ja pettymys veneen takia.

Kehoitan teitä nostamaan päänne pystyyn ja haistelemaan uusia tuulia, tapahtunut mikä tapahtunut, selvittäkää asia ja jatkakaa eteenpäin. Emme koskaan tiedä mitä elämä on meille vielä eteen tuova.

Carola kirjoitti...

VI SITTER I BÅTEN, TRYGGT FÖRTÖJDA VID BRYGGAN I LAUTERBACH, RUEGEN. KAN BARA FANTISERA VAD ALLT NI GÅTT IGENOM INNAN RÄDDNINGEN KOM.. OCH SAKNADEN EFTER BÅTEN FÖRSTÅR VI MER ÄN VÄL! VI ÖNSKAR ER KRAFTER OCH TROTS ALLT HJÄRTLIGT VÄLKOMNA HEM.
BJÖRN OCH CAROLA

Anonyymi kirjoitti...

Voi hurja.
Toivon, että Serena löytyy ja kaikki järjestyy.
Onneksi te olette siinä!
Tervetuloa Suomeen!