Translate

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kassilla on pitkä matka kotiin

Kuten arvasimme Hentin kanssa, Karibialla ei MIKÄÄN tapahdu nopeasti. Mutta siihenhän me olemme jo tottuneet.

Saimme soiton Ranskan Suurlähetystöstä Helsingistä ja he pahoittelivat, etteivät pysty vaikuttamaan asioiden etenemiseen mitenkään. Ystävällistä kun he soittivat ja ilmoittivat kuitenkin väliaikatietoja.
Karibialla on alettu nyt ihmettelemään - vasta puolentoista kuukauden jälkeen - kuka maksaa kassin lähetyksen Suomeen... Mehän haluaisimme tietää suurinpiirtein, tuleeko lähetys maksamaan satasia vaiko tuhansia. Viimemainitussa tapauksessa olisi halvempi ottaa lento ja hakea kassi itse, saisihan siinä taas nähdä aurinkoa ja turkoosin väristä vettä.

Mutta tietenkin Karibian tapaan ei sekään sujuisi helposti - miten voisimme todistaa että Hanneksen passi ja Katriinan passi voisivat tulla meidän matkassa Suomeen? Tai onko joku muu tavara heidän ja olisiko meillä lupa tuoda niitä ?

Vaan odotellaan, eiköhän joku ratkaisu vielä löydy.

Asianajajalla tuntuu olevan niin kiire, ettei meidän pikku vakuutusjuttu ole listalla kiireysjärjestyksellä edes sadan ensimmäisen joukossa.
Ensin Auerin tapaus vei kaiken ajan ja energian, nyt on vuorossa Hilkka Ahde. Harmi juttu, kun sattui  julkkisjuristi tällaisten maajussien asioita hoitamaan....

Vaan odotellaan, eiköhän joku ratkaisu vielä löydy...Ei kommentteja: