Translate

maanantai 17. joulukuuta 2012

Dominica, Jubileum timeTästä alkaa kuukauden mittainen juhlaputki


Tunteella
S/y Draconiksen pöydän ääressä se sitten alkoi.  Saimme kutsun Riitan ja Jorman veneelle – tarjolla oli kuplivaa kuohujuomaa ja hyvää ruokaa.  Pariskunta loihti liedenääreltä maukkaita katkarapuja sekä salaattia ja kaikenlaisia herkkuja oli pöytä jo pullollaan meidän sinne saapuessa.

 Jälkiruoaksi saimme Karibialaisia lättyjä, joihin kuuluu loraus rommia ja päälle valinnan mukaan siirappia, hilloa tai kermavaahtoa. Kyllä oli mukava päästä valmiille aterialle!
Pojat kurvasivat jollalla hakemaan Takaminen Serenasta ja pian kitaran ääni kantautui lahdessa. Pojat lauloivat kilpaa käsi sydämellä - toisilleen vai meille naisväelle, se jäi arvoitukseksi.

Juhlinta kesti sen verran, että olin 49 vuotias, kun menimme veneeseen, mutta palatessani olin viisikymppinen. Vaarallisia nuo kyläreissut…

Aikoinaan Suomessa heitimme ilmaan, jotta juhlia juhlitaan Karibialla. Heitto oli hyvä, sillä tänne saapuu kaiken kaikkiaan kotimaasta 19 henkeä reggaen rytmiä hakemaan. Uskomaton juttu, että niin moni saapuu!

Vieraskavalkadin aloittavat Robin ja Heli tällä viikolla. Hentti voi vuorotella siskonpoikansa kanssa kitaraa ja minä aion puristaa Heliltä ulos muutaman vegeruokareseptin.
Joulupäivänä saapuu äiti, sisko sekä jälkikasvumme siippoineen. Aika huima juttu, että äitinikin innostui tulemaan tänne! Nuorison ja siskon houkuttelu ei ollut ollenkaan vaikeaa…
Nähtäväksi jää kumpi vie voiton – rommi vai snorklaus. Saavat itse raportoida blogia.

Tammikuun alussa saapuvat parhaat naapurit Paraisilta ja muutama lähisukulainen on mukana esiliinana, etteivät ihan villiinny.
Ja viimeisenä saapuvat Ne Pohjoisvirtalaiset, jotka toivat aikoinaan Portugaliin sen kauhean myrskyn! En tiedä täytyisikö Karibialle antaa jo varmuuden vuoksi hurrikaanivaroitus vai varoittaisiko matkakumppaneita Borrea ja Gunillaa Ankin ja Svanten erikoislahjoista?

 No varmaa on kuitenkin, että musiikki soi, kun Svante saapuu. Ja onhan sillä 50 % osuus yhteen virveliin, joten kalaa on luvassa.

Joten, pysykää linjoilla – tulossa on monta kirjailijaa ja uudenlaista tekstiä.

Ps. Se ikähän on vain numeroita ja minulla on ollut jo monta vuotta kaksinumeroinen luku. 

 Alla olevat kuvat: minä Hentin silmin....
           Ikääntyessä kaikki keinot sallitaan....

2 kommenttia:

Pirjo Ansela kirjoitti...

Ooonnneeeaaa nyt vielä 50-vuotta täyttäneelle ikinuorelle?..koskapa juhlimisajankohdaksi meille annettiin VAIN joulunaika...päätimme Anna-Liisan kanssa viettää joulun kahdestaan kotona ja käväisten Leppävirralla isää katsomassa

Arja ja Hentti kirjoitti...

Kiitos kovasti. Nauttikaa lumesta siellä kotikonnuilla