Translate

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Suomessa


MATKA-AUTO

Elämä täällä etelä – länsisuomessa kulkee nykyisin neljän pyörän päällä. Vakiovarustus Audissa olevissa kasseissa on ulkoiluvaatteista juhlavaatteisiin. Niinpä ei haittaa vaikka samalle viikolle sattuu mökkikäynti tai vaikkapa häät – vaatevalikosta kyllä löytyy! Mukaan on saatu sullottua ratsastusvaatteet (just in case) ja jotain remonttirättejä, eihän sitä koskaan tiedä jos joutuu työn uhriksi. 

Vajaa kaksi viikkoa kotimaassa ja olemme tehneet ennätyksen nukkumalla jopa kolme perättäistä yötä samassa osoitteessa.  Halauksia on tehty 15 eri osoitteessa ja paljon on vielä edessä. Olemme korkanneet Suomen uintikauden eikä lämpötilaeroa Karibialle ollut kuin vajaat viisitoista astetta.
Metsämansikat on maistettu, samoin mustikat ja uudet perunat – mitään niitä ei olekaan nähty sitten viime kesän!

Nykyinen liikkumismuoto autolla tuntuu nopealta ja valokuvaamista varten täytyykin lyödä lossit pohjaan. Vuoden ajan on tottunut enimmäkseen kävelemään tai purjehtimaan eikä kummassakaan ole päässyt vauhdin hurmaan, joten kuvaamiseen on ollut hyvää aikaa.
 Aluksi tuntui oudolta istua autossa ja ajaa, mutta pitkään vasemmanpuoleiseen liikenteen seassa liikkumiseen tottuneena sai ihmetellä mistä suunnasta niitä autoja oikein tulee.

Noin vuoden tauko saunomisesta tekee kummia – Hentti käväisi kiukaan lähellä ja sai käsivarteensa kännykän kokoisen palovamman! Ei näköjään paranisi päästää ensikertalaisia luukun lähelle yksin, tai pitäisi ainakin laittaa varoitus kuumasta kiukaasta… Valkoinen iso lappu vamman päällä on herättänyt epäilyjä tatuoinnista.


                                               Kuvia Suomesta


Naavaa löytyy vielä

Harjoittelin tänään työntekoa Carolalle. Molemmat korvat säilyivät ja omat sormeni ovat vielä tallella, joten huomenna uskaltaudun töihin. Siitä se lähtee!

Ei kommentteja: