Translate

torstai 15. syyskuuta 2011

Uutisia kotisuomesta
Sähköpostin saaminen Suomesta on aina kiva asia, täällä kun ei uutisissa mainita, mitä sukulaisille ja tuttaville tai asiakkaille kuuluu. Tuntuu kotoisalta lukea kurkien muuttopuuhista tai kotimetsien sienisadosta tai sisareni hurjastelusta traktorilla 1000kg heinäpaalin kanssa ojanliepeillä. En malta olla kertomatta pientä tarinaa Kerimäeltä, jossa sisareni hurjastelee niin hevosilla kuin traktorilla.
Kiinalaisperhe oli käynyt heillä kylässä ja kuunnelleet suu pyöreänä meidän purjehdusreissua, johon siskoni mies oli tokaissut, että Taina ja suku ovat sellaisia hurjapäitä. Asia oli kovasti huvittanut sisartani. Kaipa kiinalaiset olivat innostuneet sukumme hurjapäisyydestä ja ehdottaneet ratsastusta maailman ympäri hevosella! No idän kautta pääsisi aika pitkälle...
Tosi asiassa olemme sisareni kanssa kiitollisia vanhemmillemme, siitä että he ovat antaneet mallin, että hullujakin ideoita kannattaa kokeilla ja toteuttaa – muuten en kai kirjoittelisi täällä Englannissa eikä hän hurjastelisi Kerimäellä!
Suomessa on huhupuheiden mukaan vieläkin ollut lämmintä, kun meillä täällä on syysvarustus jokapäiväinen vaatevalinta.
Hankimme prepaidin täältä ja sen ansiosta on edullisempi soittaa Suomeen. Jos mainokseen on uskomista, puhelut maksaisivat 15 paikallista penniä minuutilta. Saapas nähdä, pitääkö paikkansa.

Ei kommentteja: