Translate

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Grenada Elinan silmin, jatkuu


Lopun alkua…
Vauhdilla on eletty viimeiset lomaviikonpäivät! Muistankohan edes kaikkea koettua ja nähtyä kertoakaan.
 Aloitan vaikka naistenjutuista. Päätettiin käydä hoitamassa ja hemmottelemassa itseämme. Siis vain me naiset! Hentti ei halunnut pedikyyriä tai muutakaan nautinnollista, outoa…  St Georgesista löytyi pari kauneushoitolaa, jotka olivat valmiita ottamaan meidät hemmotteluun, ex-tempore! Hyvä niin. Jalkahoitoa ja lakatut varpaankynnet kaikille Naisille. Tuntui mahtavalta!

Arja pisti vielä paremmaksi, kauneuden ammattilainen kun on, ja laitatti myös sormenpäät kuntoon. Tuli pinkkiä, turkoosia, kuvioita ja värejä, parasta mahdollista Karibian-designea. Edullisesti  saatiin ja  kauniilta näytti. Vaan sinne liukenivat jo seuraavana päivänä lakat ja kuvioinnit alta aikayksikön suolaiseen meriveteen, kun sknorklattiin jälleen! Eipä haitannut meitä ollenkaan. Hetken hemmottelustahan me vain maksettiinkin! 
Arja järjesti lisää kauneudenhoitoa. Naismiehistö sai väriä ripsiin ja kulmiin. Yllätyksenä ja pyytämättä. Näytimme niin kauniilta ja huolitetulta käsittelyn jälkeen. Muitakin asiakkaita on Serenan ammattilaiskäsittelyyn etsitty ja nyt niitä löytyi! Rohkeat amerikkalaiset seilorit L´Orientilta. Hiukset heilläkin leikkaamatta, laittamatta, kuukausikaupalla. Joten sakset töihin laiturille! Tom sai hiusten leikkauksen ja Kirstin lettikampauksen. Molemmat näyttivät upeilta käsittelyn jälkeen. And now we are The Best Friends Forever!


Before haircutKiitolliset parturoidut kutsuivat meidät kaikki veneelleen  illanviettoon. Ihana ilta, kiitos Sailing Vessel L’Orient! Arja oli kokkina ja hämmästytti amerikkalaiset ystävämme sen suhteen, mitä veneen keittiössä, Pentryssä, voi oikeasti valmistaa! Gourmet Supper! Suppilovahverokeittoakin!

Longlasting sailorfriends


Ennen illallista kävimme yhdessä snorklaamassa. Upea paikka, loistavat näkymät! Monivärisiä eksoottisia kaloja, simpukoita, koralleja, merisiilejä… vaikka mitä! Hienoin elämys kaikista oli rauskun bongaus, majesteettisesti lipui tuo hieno kala eteenpäin riutalla ja hävisi nopeasti näkyvistä, harmi.


Tänään ehdittiin sinne rommitehtaallekin. Mielenkiintoinen excursio, hieno esittely, maisteltiinkin. Ja ostettiin hiukan tuliaisia! Tärkeä elinkeino Grenadalla tämä rommintislaus. Uskokaa pois, todella hyvää on!

Kohta vielä kurkistetaan, josko rantakuppilasta löytyisi Wlan, jotta saadaan lisää juttua Serena-blogiin. Minun osaltani tarinointi vaikenee nyt, mutta Arja ja Hentti jatkavat seikkailua lyhyen tauon jälkeen. Tervetuloa vain Suomeen taas ja kiitos uudesta kutsusta Serenalle tammikuussa 2013…. ;)

Ei kommentteja: