Translate

maanantai 25. maaliskuuta 2013

BVIKolme viikkoa Paulin ja Päivin seurassa meni nopeasti. Ennätimme käydä melko monessa ankkurilahdessa ja snorklailla mitä erikoisimmissa paikoissa. Veneeseen päästyä oli melkoinen määrä bongattuja kalalajeja, olisiko joukkoon eksynyt muutama kalavalhe kalan koon selostuksesta…
Sää oli suotuisa, sillä myrskyjä meille ei sattunut ja merikin oli säyseä.

Arjen askareet sujuivat hyvin, nuoripari saikin sertifikaatit pentreyn käyttöön. Rasvaisten astioiden tiskaaminen kylmällä vedellä ei ole helppoa, mutta Päivi läpäisi testin ensi yrittämällä.
Pauli keitteli aamukahvit joko tuliaisPresidenteistä tai paikallisista vahvapaahtoisista ja hyvää tuli.
Nuoripari hemmotteli meitä hyvillä kokkaustaidoilla ja tarjosivat ravintolassa ” Ne veneilyn perinteisiin kuuluvat ateriat” meille isäntäparille, joten kiitos siitä!

P&P kirjailevat varmaan oman version blogiin, mistä saatte lukea enemmän kuluneesta ajasta.


Päivin kuunnellessa mitä kaikkia ongelmia meillä on ollut veneen kanssa, hän totesi aina, että ” soutuvene, sen kanssa ei ongelmia tule”. Hyvin sanottu, vai mitä?
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Snorklausmaski suurentaa kaiken tehokkasti :-). Mutta kyllä aika vonkaleita maskin eteen osui. Mm ämpärin kokoinen erakkorapu ja hämmästyttävän suuri pallokalapariskunta. Loput olikin jo niin isoja ettei tämän palstan leveys riitä kertomaan niistä :-D. Blogitarina on tulossa kyllä pikapuoliin. Isännille vielä iso kiitos kaikesta!

Arja ja Hentti kirjoitti...

No olkaa hyvä vaan. Tarinaa odotellessa....A&H