Translate

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Moni kakku päältä kaunis



Suomalainen kaasupullo lopetti antinsa venttiilin hapettumisen myötä ja siirryimme varajärjestelmään. Sininen pieni eurooppalainen pullo venttiilinsä kanssa pääsi veneemme ankkurilaatikkoon tuuraamaan suomipulloa. Vaan eipä tuota lystiä kauaa kestänyt, ennen kuin siitäkin pihinä loppui. Onneksi olimme Ranskan mailla, jossa oli toivoa saada täysi pullo tilalle.



Ruosteisen pullon kanssa pitkä ja hikinen kävelylenkki ostoskeskukseen tuntui ikuisuudelta. Ja kaiken kruunaasi myyjän sanat, ettei hän voi vastaanottaa noin ruosteista pulloa!! Voitte ostaa uuden pullon (joka olisi siis sarjassaan neljäs) tai maalata pullon. Onneksi mukava vartija tuli selventämään tilannetta – maalin saa ostettua meiltä ja maalauksen voi suorittaa kaupan oven vieressä.

Ostimme siis hiekkapaperia ja spraymaalia. Valtasimme pääoven vierestä pienen alueen ja minä siihen polvilleni pulloa hiomaan ja maalamaan. Kymmenen minuutin kuluttua vaihdoimme nihkeän, mutta kauniin sinisen pullon täyteen. Ruoste oli peittynyt hienosti maalilla ja myyjä oli tyytyväinen. Bluffia koko homma, mutta maassa maan tavalla. 


2 kommenttia:

Dave kirjoitti...

Arjan hioessa ja maalatessa Hentti varmaan nautiskeli kylmän oluen läheisellä terassilla. Hienosti toimittu Arja!

t. Dave

Arja ja Hentti kirjoitti...

Niinkuin arvaat, Hentin käteen sopii paremmin President tai Carib-pullo....