Translate

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Ongelmalliset postipaketitDominicaan ei Suomen paketti saapunut, mutta ei sieltä saanut helpolla lähtemäänkään pakettia. Saavuimme puoli viiden aikaan pahvilaatikkomme kanssa postiin ja vaikka ovessa oli ilmoitettu aukioloaika viiteen, oli pakettien käsittelijä poistunut jo neljältä. Ja pahvilaatikko olisi pitänyt päällystää paperilla. Ja hintakin tuntui olevan vaikea saada selville, onhan Suomi niin kaukana. Päätimme yrittää myöhemmin paketin lähettämistä Guadeloupessa. 

Vaan eipä se ollut helpompaa  - sielläkin paketti olisi pitänyt olla paperilla päällystettynä.  Ja tuo veneilijän hyvä ystävä, Jeesus-teippi, jolla olimme teipanneet pahvilaatikon kiinni, oli väärää - piti näet olla ruskeaa teippiä. Virkailija kai huomasi tuskastuneet ilmeemme ja säälistä kaivoi ruskeaa teippiä ja katsoi sormiensa läpi pahvilaatikon rumuutta ja iski osoitelapun päälle.

Sen verran edistyksellistä oli kuitenkin postin toiminta, että saimme pakettikortin, jossa oli seurantanumero. Voimme siis seurata netistä missä paketti seilaa. Ennättääkö tuo kotimaahan ennen meitä?

Ei kommentteja: